"Океан Ельзи" поділився своїм "Солодким життям"

10 березня 2010, 16:40

У середу гурт "Океан Ельзи" представив свій новий альбом "Dolce Vita", повідомляє "Українська правді. Життя".

На прес-конференції лідер гурту Святослав Вакарчук розповів, що альбом було створено під впливом фільмів відомого режисера Федеріко Фелліні.

Святослав пояснив, що в його нових піснях є "багато складних образів", навіяних творчістю італійського режисера.

Особливістю нового креатину музикантів є звучання, наближене о концертного: "Океану Ельзи" часто закидають надто вилизане студійне звучання та зовсім не схожі на нього концертні виступи.


До слова, Святослав Вакарчук заявив, що завданням альбому є присоромити український шоу-бізнес.

"Дуже прикро, що слухачі, а також мас-медіа, які причетні до того, щоб робити цей шоу-бізнес, грають у ту саму гру, за тими самими правилами. Наш шоу-бізнес перетворився на жвачку, яку вже хтось з'їв, витяг і запропонував взяти з'їсти її знову", - зауважив співак.

"Усі програми, як один, направлені не на те, щоб знаходити кращих музикантів або робити кращу музику, а на те, щоб навчити людей бажання стати популярним. Бажання, щоб у тебе в тролейбусі брали автографи, не має нічого спільного з бажанням стати хорошим музикантом і робити хорошу музику", - додав Вакарчук.

При цьому він запевнив, що не має нічого проти поп-музики.

"Але я хочу, що в Україні вона була хоч близько подібна на музику Майкла Джексона або Мадонни. Хоча дуже дорого зараз буде називати якісь імена", - пояснив музикант.

На запитання, чи є в українському шоу-бізнесі музиканти, які йому подобаються, Вакарчук назвав гурти "Бумбокс" та "Димна суміш".

Вже з середини березня гурт розпочинає концертний тур на підтримку нового альбому - містами Росії. До України хлопці повернуться наприкінці травня - на початку червня.

Фото з сайту "Океану Ельзи"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів