Кінах підкладе дружині рояль

15 березня 2010, 14:14

Дружині регіонала, любительці "Fashion Week" та матері трьох дочок Марині Кінах незабаром стукне півстоліття. На свій ювілей дружина Анатолія Кінаха вже замовила чоловікові подарунок.

"Можливо, це буде рояль. Я завжди мріяла мати рояль. У нас є піаніно: у Наташі, у мене, у Зої - у нас у всіх піаніно, і я завжди мріяла, що у мене буде маленький кабінетний рояль, і на ньому буде стояти гарний годинник", - поділилася білявка з телеведучою Катериною Осадчою.

Нагадаємо, у Марини Кінах є двоє дорослих дочок Наталя Ковалко-Кінах та Зоя і менша донька Софія вже від регіонала.

Запити у пані Марини, прямо скажемо, не дитячі. Власне, як і розмах самого майбутнього свята. Адже запросити на свій 50-ий день народження жінка планує багато кого.


"Це буде моя величезна сім'я і дуже багато друзів. У нас вісім поколінь живе у місті Києві, у нас навіть шість поколінь навчалися в одній школі! Інститутські друзі, шкільні друзі, університетські, друзі по життю, колеги мої, лікарі - мої друзі. Взагалі, треба буде знайти таке приміщення, яке вмістить усіх тих, кого я хочу запросити", - зітхає жіночка.

Марина Кінах хоче рояль, щоб ставити на нього годинник

Та й з "ювілейною сукнею" блондинка наразі ще не визначилася. Її пошиття Марина планує довірити одній з двох дизайнерок.

"Обираю між Айною Гассе та Тетяною Іващенко", - підтвердила дружина Анатолія Кириловича.

Цікаво, що тоді як сама пані Марина чекає від благовірного цілий рояль, минулого року вона вручила йому... сумочку.

"Я подарувала дуже корисну сумочку через плече, в яку він може покласти для Софійки носовичок, гребінець, і обов'язково якісь її парфуми і гігієнічну помаду, тому що він за нею дуже доглядає, він їй намащує губки, щічки. Тож дуже зручно - щоб не класти у кишеню..," - поділилася дружина регіонала.

За матеріалами "Світського життя"

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів