Нового учасника на "Євробачення" оберуть цієї суботи

17 березня 2010, 12:45

Нового представника від України на пісенний конкурс "Євробачення-2010" збираються обрати у суботу 20-го березня в ефірі Першого Національного.

У ході національного відбору глядачі за допомогою sms-повідомлень зможуть вирішити, хто гідний представляти країну в Осло.

Нагадаємо, у понеділок заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман у коментарі ТаблоIDу розповіла, що вже розпочато підготовку до проведення національного відбору.

Вона також додала, що рішення про його проведення "може бути прийняте у найближчі два дні", як тільки буде призначено нового керівника Національної телекомпанії України.


І от у середу рішенням Кабінету міністрів на посаду президента НТКУ призначено Єгора Бенкендорфа, повідомляє "Телекритика".

Нацвідбір стартує у четвер в "Савік Шустер Студії", йдеться на сайті студії.

Протягом дня журі, склад якого не повідомляється, має обрати з усіх учасників 20 чоловік, які пройдуть до другого туру. Їх імена стануть відомі у четвер увечері.

Поїздка Лазаровича на "Євробачення-2010" під великим питанням

А вже у п'ятницю в ефірі декількох каналів будуть показані ролики з іменами учасників та їхні номери. З цього моменту глядачі зможуть голосувати за виконавців.

Другий тур відбору пройде у п'ятницю у студії Савіка Шустера. Цю програму транслюватимуть кілька телеканалів.

А третій, вирішальний тур, пройде в суботу в ефірі Першого національного. Тоді, за результатами голосування телеглядачів і журі, буде оголошено ім'я переможця, який поїде до Осло на "Євробачення-2010".

До слова, Україна, як і інші країни, які беруть участь у пісенному конкурсі, мають встигнути подати заявку до Зустрічі глав делегацій, яка цього року відбудеться 22-го березня.

До речі, вітчизняні виконавці вже почали подавати свої заявки на нацвідбір. Зокрема, серед них: El Кравчук, підопічний минулорічної учасниці "Євробачення" Анастасії Приходько Паша Лі, Віталій Козловський, "Quest Pistols" та інші.

Раніше повідомлялося, співак Василь Лазарович, якого колишнє керівництво НТКУ вирішило послати на "Євробачення-2010", заявив, що не братиме участь у відборі. Мовляв, інші артисти не достойні виступати з ним на одній сцені.

Та й взагалі, Вася нібито впевнений, що він поїде в Осло за будь-яку ціну.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів