Alyosha відмовила Кіркорову, а відкритий відбір пісні для "Євробачення" скасували

23 березня 2010, 14:57
Відбір пісні для переможниці Національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2010" скасували.

Про це повідомили ТаблоIDу джерела у "Savik Shuster Studio".

Нагадаємо, у вівторок повідомлялося, що 23-го березня о 16:00 відбудеться відбір пісні, з якою Альоша представить Україну на "Євробаченні-2010".

Судячи з цих постійних смикань, Національна телерадіокомпанія врешті-решт доб‘ється того, що "Євробачення" скоро всім буде у печінках.

Водночас продюсерський центр "Catapult music", який співпрацює з Альошею, повідомляє, що співачка готується представити три нові пісні.

За пару днів Alyosha написала дві пісні: "Коротка пісня" і "Sweet people". Крім того, розглядалася можливість представити пісню "І'м strong" - це англомовний варіант пісні "Ты уйдешь".

Альоша не захотіла Кіркорова

Водночас свою допомогу Альоші пропонував, як виявляється, російський скандаліст Філіп Кіркоров.

Він запропонував Alyosha заспівати його пісню "White Night", яку спершу пропонував співати Дімі Білану на "Євробаченні". Та після недовгого обговорення було вирішено відмовитися від пісні Бедросовича.

"Ми дуже вдячні Філіпу за підтримку і бажання допомогти. "White Night" - дуже красива пісня, але ми все-таки запропонуємо щось своє. Ми хочемо зробити щось у дусі пісні "To be free", яка так сподобалася українцям", - повідомила Альоша.

"Тому передбачається, що пісня буде у блюзовій обробці, а посилання пісні відповідатиме гуманному посилу пісні "To be free", - пообіцяла переможниця Нацвідбору.

ТаблоID

Фото з офіційного сайту Альоші

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів