Меладзе поставив хрест на Приходько?

26 березня 2010, 16:39

Продюсер Костянтин Меладзе вважає, що у його колишньої підопічної Анастасії Приходько немає майбутнього.

Про це пише "Экспресс газета" із посиланням на "TV.UA".

За словами екс-продюсера Приходько, після "Євробачення" у співачки не було жодної нової пісні. Відповідно Меладзе вважає, що з її кар'єрою співачки скінчено, пише газета.

Продюсер і композитор Костянтин Меладзе, представляючи днями українським журналістам обновлений склад групи "Виа Гра", нелестно відгукнувся щодо своєї колишньої протеже Настасії Приходько. Зокрема, продюсер вважає, що її кар'єру співачки закінчена.


"Настя Приходько сто років вже не мій проект, відразу ж після "Євробачення" ми припинили роботу. Я працював з нею з ініціативи Першого каналу. Стосунки з цим каналом і з "Фабрикою зірок - 7" у мене скінчилися цього літа", - заявив Костянтин Меладзе.

"Зараз жодної ініціативи в її сторону у мене немає, я взагалі не знаю, хто у неї продюсер. Зараз у неї такий же продюсер, як я фізик-теоретик. По великому рахунку мені нецікава її творча доля, з часів "Євробачення" я не чув жодної її нової пісні".

Меладзе про Приходько: "У неї такий же продюсер, як я фізик-теоретик"

Нагадаємо, Приходько з дня на день стане мамою. У жовтій пресі вже гуляють чутки, що Настю відвезли у лікарню.

Між іншим, як нагадує видання, співачка сама не раз казала, що готова залишити роботу заради сім‘ї.

"Пропрацювавши три роки, я зрозуміла, що жінка все-таки народжена, щоб стати матір'ю. Я вирішила, що мені потрібні сім‘я, чоловік, діти... Взагалі ж мамою я планувала стати років у 35. Трапилося раніше, але всупереч пересудам, ця вагітність запланована", - цитує Приходько "Экспресс газета".

Фото "Life.ru" и "Дни.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів