Рікі Мартін офіційно оголосив себе геєм

30 березня 2010, 11:45

Співак Рікі Мартін відкрито визнав свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

"Сьогодні я приймаю мою гомосексуальність як подарунок, що його дає мені життя. Я почуваюся щасливим, будучи тим, ким я є", - заявив він у своєму зверненні на сайті RickyMartinMusic.com.

"Присягаюся, що кожне слово, яке ви зараз читаєте, народжується з любові, очищення, сили та щирості. Що написання цих рядків наближує мене до мого внутрішнього миру", - каже Мартін.

"Багато хто казав мені, що це неважливо, що, мовляв, не варто, що все, заради чого я працював, та все, чого досяг, буде зруйновано. Що багато людей у цьому світі не готові сприйняти мою правду, мою природу", - зізнається Мартін.


Нині 38-річний співак шкодує, що колись піддався страху та вмовлянням близького йому оточення і так довго жив із напівправдою.

"Якщо сьогодні мене запитають, Рікі, чого ти боїшся? Я відповім - "крові, яка тече вулицями країн, охоплених війною, дитячого сексуального рабства, тероризму, цинізму деяких можновладців, втрати віри". Але боятися своєї природи, своєї правди? Більше ніколи!" - веде далі зірка.

Дівчата можуть тихо пити валер'янку: супер мачо Рікі Мартін - гей

Зараз визнання своєї гей-природи додає йому сили та стійкості, а саме це необхідно зараз співакові заради нього самого та його півторарічних синів.

"Жити так, як я жив досі, означає загасити те чисте світло, із яким народилися мої діти", - стверджує співак.

"Сьогодні я беру на себе повну відповідальність за всі свої рішення та всі свої дії", - пише він.

"Я з гордістю можу сказати, що я щасливий чоловік-гомосексуаліст. І мені дуже пощастило бути тим, ким я є", - підсумував Рікі.

Після заяви, зробленої Мартіном у понеділок, свою підтримку йому висловила організація "Союз геїв та лесбійок проти наклепів", пише "People".

На думку президента цієї організації, публічне визнання своєї гомосексуальності з боку артиста, знаменитості та (чи не найважливіше) батька двох дітей - це важливий крок до прийняття геїв у США, Латинській Америці та по всьому світу.

Нагадаємо, сини Рікі Мартіна Матео та Валентіно з'явилися на світ у серпні 2008 за допомогою сурогатної матері.

Фото з сайту RickyMartinMusic.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів