Дружина Януковича одягне корсет і картуз Дорожкіної?

7 квітня 2010, 10:01

Не так давно ТаблоID писав, що, за чутками, дизайнер Діана Дорожкіна стала стилістом першої леді Людмили Янукович. Схоже, чутки підтвердилися.

Дизайнерка Діана Дорожкіна стала стилістом дружини президента Віктора Януковича, повідомляє "Gazeta.ua".

Нагадаємо, Дорожкіна є прихильницею виробів зі шкіри, корсетів, розшитих стразами і спортивних картузів з довгими козирками.

Як зазначає видання, у неї, зокрема, одягаються телеведуча Руслана Писанка, дружина регіонала Анатолія Кінаха Марина. А доньки екс-міністра закордонних справ Петра Порошенка Женя та Саша були якось помічені на показі колекції Діани.


Як пише видання, київський дизайнер Юрій Варивода радить першій леді зайнятися своєю шкірою.

"Людмилі Янукович треба правильно підібрати макіяж, зачіску, гардероб і зайнятися шкірою", - каже дизайнер.

"Їй підійде класичний одяг з поєднанням чорних та білих кольорів. Пасуватимуть бордові та пастельні кольори, але лише холодних відтінків", - впевнений Варивода.

При цьому дизайнер зауважує, що у Людмили Янукович - гарна фігура:

"У неї гарна фігура, нічого не треба приховувати. Високі каблуки їй не пасуватимуть. Прикраси теж не мають бути яскравими, краще маленькі сережки, невеличкі перлинки. Українські костюми їй не личитимуть, вони зроблять її смішною".

Як нагадує видання, у лютому заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман заявляла, що дружина Януковича не користуватиметься послугами стилістів:

"Вона не робитиме із себе ляльку. Залишатиметься собою, а це заслуговує пошани".

Також своє палке бажання обшивати президентську дружину висловила подружка Ірени Кільчицької дизайнера Олена Голець.

"Хочу шити не тільки для Людмили, а й для Віктора Януковича. Його дружині я запропонувала б класичні костюми і сукні із шерсті, шовку та крепу. Віктор Янукович любить класичні костюми. Думаю, із ним працює стиліст. Президенту не годиться самому займатися підбором одягу", - сказала Голець.

Фото з архіва "Острова"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів