"Юрист" екс-"ВІА-Гри" погрожував попсувати кров ТаблоIDу

19 квітня 2010, 20:46

Екс-учасниця гурту "ВІА-Гра" і "Міс Україна-Всесвіт 2009" Христина Коц-Готліб запевняє, що вона не розповідала російським ЗМІ про пластичну операцію зі збільшення грудей як обов‘язкову умову у контракті "ВІА Гри".

Про це Коц-Готліб заявила у понеділок, особисто відвідавши редакцію ТаблоID разом зі своєю мамою, а потім і у телефонній розмові.

Нагадаємо, 13-го квітня у російській жовтій газеті "Life Showbiz ru" з‘явилася нібито цитата Христини Коц-Готліб:

"Цей пункт дійсно прописаний у контракті. І якщо дівчина підходить за всіма стандартами продюсерів, але не вийшла грудьми, пластична операція зі збільшення грудей - обов'язкова умова".


Коц-Готліб пояснила, що російська газета вже зняла цю цитату зі свого сайту на вимогу її прес-секретаря.

Христина підкреслила, що російське видання погодилося з її твердженням про те, що вона цього не казала. Наразі ТаблоID намагається зв'язатися з російським виданням для того, щоб підтвердити або спростувати цю інформацію.

Коц-Готліб влаштувала скандал через цицьки

Водночас давати ТаблоIDу офіційне спростування інформації російської газети Христина відмовилася.

Крім того, під час наступної телефонної розмови з редакцією Коц-Готліб передала слухавку чоловікові, який представився її юристом. Однак він категорично відмовився представитися:

"Нє, ну я просто, я адвокат Христини Коц-Готліб".

"Позиція наша така: цього інтерв‘ю не давала. Телефонували в Росію. Коли вони там дізнались, моментально зняли", - рваними фразами сказав "юрист" екс-"ВІА-Гри".

Невідомий також погрожував журналісту ТаблоIDа "попсувати кров".

"Я би хотів, щоб ви повідомили редактора, як він там у вас... головний, чи я не знаю..., що необхідно припинити усіх цих дій. Тому що юридично я спробую застосувати усі можливості і всі сили, які в мене є, щоб попсувати вам кров, м‘яко кажучи", - заявив чоловік і пообіцяв "під‘їхати".

Так виклядає кеш сторінки російської газети, через яку ТаблоIDу погрожують "попсувати кров, м‘яко кажучи"

Скріншоти кеш-сторінки "Life Showbiz ru"

Фото Коц-Готліб з сайту "ТСН.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів