Вітні Х'юстон погладшала, а її колишній знайшов іншу жінку

11 травня 2010, 13:41

Популярна співачка Вітні Х'юстон суттєво набрала у вазі, а її екс-чоловік Боббі Браун збирається одружитися.

Після нещодавнього повернення на сцену навколо Х'юстон виникають скандальні історії. То британські прихильники заявили, що розчарувалися в артистці, тепер же мова йде про зовнішній вигляд Вітні.

Так, кілька днів тому співачка виступала у Рими. Саме тоді фотографи та прихильники відзначили, що голосиста діва дещо набрала у вазі, пише "The Daily Mail".

Та, замість того, щоб якось приховати кілька зайвих кілограмів, Вітні навпаки підкреслила їх одягом. Артистка з'явилася на сцені у вузьких брюках та розшитому паєтками жакеті.


Щоправда, іноземні ЗМІ припускають, що нинішній зовнішній вигляд співачки є наслідком хвороби, через яку навіть довелося відстрочити кілька концертів.

Ну а поки Х'юстон намагається повернути собі славу, її колишній чоловік знайшов собі нову жінку.

Вітні, схоже, дещо набрала у вазі

Днями музикант Боббі Браун освідчився своїй подрузі, матері свого сина та менеджеру Алісії Етерідж. Чоловік зробив це просто під час концерту у Флориді, пише "The Holliwood Gossip".

41-річний Браун несподівано виявився неабияким романтиком, бо спершу запросив Алісію разом з їхнім 11-місячним сином Кассіусом вийти до нього на сцену. Тоді став, як годиться, на одне коліно та запропонував коханій руку, серце та коштовну обручку.

До речі, маленький Кассіус - п'ята дитина Боббі Брауна. Із Вітні Х'юстон він має спільну 17-річну доньку Боббі Крістіну, через опіку над якою між екс-подружжям свого часу точилася неабияка колотнеча.

За спиною в новоспеченого нареченого чимало проблем із наркотиками та законом.

Нагадаємо, їхній із Х'юстон 15 річний болісний шлюб, сповнений скандалів та бійок, завершився у 2007-му році.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів