У доньки Черновецького нова авто-іграшка за 2,5 мільйони? ФОТО

21 червня 2010, 17:30

Схоже, у сім'ї Черновецьких з'явилося ще одне дороге авто - червоний "Ferrari 458 Italia ".

Цього разу круту машину приписують доньці "мера-космонавта" Христині Черновецькій.

Нещодавно в Україні з'явилася найшвидша "Ferrari". Машину сфотографували у столиці, біля "Rolls-Royce", що належить сім'ї Черновецького, пише "ТопЖыр".

Як зазначає видання, у них вже є перші докази, що італійська машина завезена на прохання або бажання Христини.


Мовляв, раніше донька мера їздила на "Lamborghini", яку вже продали. А тепер пересіла на нові колеса.

На фото, зроблених автомобільним порталом, за кермом знаходиться дівчина. І хоча її обличчя майже не видно, але позаду "Ferrari" можна побачити "BMW" з номерами "2277". Саме ці номери є сімейними номерами мера і стали візитною карткою автопарку Черновецького.

"ТопЖыр" з посиланням на свої джерела зауважує, що офіційно "Ferrari 458 Italia" ще не розмитнена і ні на кого не оформлена, тому поки що на ній катаються всі члени сім'ї і друзі.

А в особистій бесіді з наближеним до сім'ї київського градоначальника, інформатор розповів, що даний автомобіль був куплений за 330 тисяч доларів - тобто, більше 2,5 мільйонів гривень.

За словами того ж "наближеного", Степан Черновецький обзавівся ще однією іграшкою - новим "Mercedes SLS AMG" з карбоновим пакетом.

Нагадаємо, нещодавно також з'явилася інформація, що свій дорогий "Porsche Carrera GT" Степан зареєстрував під виглядом дешевшого "Porsche".

До слова, кажуть, що тільки за цей рік син Черновецького купив два Porsche загальною вартістю близько 800 тисяч доларів. Крім того, для додаткового апгрейда він відправляв до Німеччини ще одну свою машину.

Фото "ТопЖыр"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів