Ліндсей Лохан засудили до ув’язнення

7 липня 2010, 12:05
Скандальну актрису Ліндсей Лохан засудили до трьох місяців ув'язнення.

Такий вирок у вівторок винесла суддя з Беверлі-Хіллз, повідомляє "People".

Щойно Ліндсей почула, що має відсидіти за ґратами 90 діб, як почала плакати. До колективного ридання приєдналися й батько актриси Майкл та молодша 16-річна сестра Алі.

Нагадаємо, Лохан перебувала на випробувальному терміні після того, як її заарештували за керування авто у нетверезому стані.

Актриси давали кілька шансів виправитися, навіть зобов'язали носити антиалкогольний браслет. Однак Ліндсей таки порушила умови випробувального терміну й розплатиться за це своєю свободою.


"Я робила все, що мені казали робити. Я гадала, що була законослухняною. Це для мене не жарт, адже це моє життя і кар'єра. Не хочу, щоб ви вирішили, що я не поважаю вас і призначені вами строки", - спробувала виправдатися Лохан.

Лохан не стримувала сліз, коли зрозуміла, що таки сяде за ґрати

Однак суддя не змінилася свого рішення. Тож, вже 20-го липня Ліндсей повинна здатися суду й почати відбувати покарання. Скоріш за все, усі 90 діб акторка проведе у жіночій в'язниці Century Regional Detention Facility.

Після того, як Лохан відсидить, їй доведеться ще три місяці провести у реабілітаційному центрі для алкоголіків. А до кінці випробувального терміну - до серпня 2011-го року - скандалістка немає права навіть торкатися до спиртного.

До слова, поки Ліндсей сидітиме у в'язниці, цілком можливо, що їй носитиме передачки її екс-коханка Саманта Ронсон.

Як пише "The Showbiz Spy", діджейка, яка зустрічалася з актрисою більше року, заявила, що має як і раніше сильні почуття до Лохан.

"Я люблю її як людину. Я не збираюся сидіти тут і звести нанівець все, що було", - заявила Ронсон.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів