Українку на "Новій хвилі" обійшла співачка з Вірменії

2 серпня 2010, 12:05
Представниця від України на пісенному конкурсі "Нова хвиля-2010" Тетяна Ширко посіла друге місце.

Переможницею ж пісенного марафону стала учасниця з Вірменії Сона Шахгельдян. Вона отримала 288 балів за три конкурсні дні, передає прес-служба "Нової хвилі".

Українка Ширко, яка була лідером двох перших днів конкурсу, поступилася переможниці лише на один бал. У підсумку артистка здобула 287 балів.

Бронзовим призером "Нової хвилі-2010" став представник Естонії Уку Сувісте. У нього виявилося 285 балів.

До слова, під час нагородження переможцям вручили й грошові призи. Так, за перше місце вірменка Шахгельдян отримала 50 тисяч євро, пише "Сегодня".


Тетяні Ширко за другу сходинку вручили 30 тисяч євро, а естонцю Уку Сувісте - 20 тисяч євро.

Що ж до інших представники від України на цьогорічній "Новій хвилі", то співак Іван Березовський у підсумку став восьмим.

Учасниця з Вірменії Сона Шахгельдян стала кращою на "Новій хвилі-2010"

А от гурт "Пающіє труси", який обіцяв "усіх порвати", опинився лише на передостанньому місці. Натомість учасницям колективу пообіцяли безкоштовно зняти кліп.

Пісенний конкурс "Нова хвиля", що прийшов на зміну всесоюзному фестивалю "Юрмала", традиційно проходить з 27-го липня по 1 серпня. У цьому році в конкурсі взяли участь 17 виконавців з 12 країн світу.

Патронами конкурсу традиційно є композитори Ігор Крутой і Раймонд Паулс. "Хрещеною матір'ю" музичного дійства вважалася Алла Пугачова. Примадонна навіть започаткувала власну грошову премію.

Та цього року Пугачова відмовилася приїздити до Юрмали. Подейкують, що причиною став скандал Примадонни з Крутим.

Фото з сайту "Нової хвилі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів