Приходько і Джамала боротимуться за "Євробачення"

17 серпня 2010, 14:42

Одразу кілька популярних в Україні виконавців подали заявки на національний відбір "Євробачення-2011".

Зокрема, представляти країну на пісенному конкурсі закортіло співачкам Джамалі, Анастасії Приходько, Юлії Войс, гуртам "Закльопки", "Парі Нормальних" та "фабрикантам" Олексію Матіасу та Дмитру Каднаю, пише "Сегодня".

Загалом же до Першого Національного надійшло близько 50 заявок від артистів.

Однак до фіналу нацвідбору потрапить лише 30 найкращих, імена яких стануть відомі 21-го серпня. Щоправда, раніше у НТКУ казали, що оберуть до фіналу 50-ку.


Усі кандидати зможуть боротимуться за місце у фіналі нацвідбору під час кастингів 19-го та 21-го серпня.

"Цього разу можна виконати не лише свою власну пісню, але й будь-яку відому українську композицію", - зауважив віце-президент Першого національного Валід Арфуш.

Хто кого переспіває: Джамала чи Приходько?

"Якщо у фінал потраплять дуже талановиті люди, але з обмеженими фінансами, телекомпанія допоможе знайти автора для написання оригінальної пісні, з якою учасники, що пройшли до фіналу, почнуть змагатися восени", - додав він.

Програма про підготовку кандидатів на участь у "Євробаченні-2011" виходитиме на Першому Національному з жовтня.

За задумом каналу, до Нового року глядачі за допомогою смс-голосування оберуть 20-ку найкращих, які й потраплять у фінал нацвідбору. А вже на фінальному шоу журі та глядачі визначаться з іменем артиста, який поїде на пісенний конкурс від України.

До слова, подейкують, що найзапекліша боротьба розгорнеться між Джамалою та Анастасією Приходько. Остання, до слова, вже брала участь у "Євробаченні-2009". Щоправда тоді Настя співала за Росію, оскільки на нацвідборі в Україні співачку дискваліфікували.

Фото "Mycityua" та "Город Киев"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів