Траволта пробачив шантажистів

7 вересня 2010, 13:42

Знаменитий актор Джон Траволта відмовився від звинувачень проти двох чоловіків, які вимагали у нього 25 мільйонів доларів за фотографії, на яких зображений момент смерті його сина, передає "ВВС".

Нагадаємо, 16-річний Джетт помер на сімейній дачі Траволти на Багамських островах у січні 2009-го року. Смерть хлопця настала внаслідок епілептичного нападу.

Незабаром після цього Джон Траволта подав позов проти колишнього багамського сенатора Плезанта Брайджвотера та водія "швидкої допомоги" Таріно Лайтбоурна.

Актор стверджував, що Лайтбоурн погрожував оприлюднити якусь конфіденційну інформацію, що має відношення до смерті Джетта. Зокрема, мова йшла про наміри парамедика продати журналістам історію про те, що Траволта-старший сам винен у смерті сина.


Другий відповідач - колишній депутат Багамського сената Плезант Брайджвотер - звинувачувався у спробі попрацювати посередником між сторонами і добитися виплати Лайтбоурну 25 мільйонів доларів.

Обидва обвинувачених з самого початку заперечували свою провину.

Джон Траволта з нині вже покійним сином

Процес у справі відбувся минулого року. Проте в жовтні інший суддя оголосив, що його результати слід вважати недійсними. Буцімто у той час, коли присяжні ще радилися, в багамському парламенті було оголошено, що суд виправдав одного з обвинувачених.

У результаті був призначений повторний суд. Однак у понеділок представник звинувачення заявив: Траволта і його близькі вирішили "закрити всю цю сторінку".

"Сім'я Траволти страждає від неймовірного стресу", - підкреслив прокурор.

Сам Джон Траволта, якого звинувачують у нетрадиційній сексуальній орієнтації, зазначив, що процес, який надто затягнувся, лягає занадто важким емоційним тягарем на його близьких.

"Після серйозних роздумів я прийшов до висновку, що інтереси моєї сім'ї вимагають від мене не повертатися з власної волі на Багами і не давати свідчень у суді вдруге", - додав актор.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів