Лохан відкупилася від в’язниці за $300 тисяч

27 вересня 2010, 12:00
Актриса-скандалістка Ліндсей Лохан уникла чергового ув'язнення. Щоправда, за свободу білявка змушена була заплатити 300 тисяч доларів, повідомляє " The Guardian ".

24-го вересня відбувся суд, де вирішувалася доля Лохан. Нагадаємо, дівчина порушила умови випробувального терміну, проваливши тест на наркотики.

За рішенням суду Лохан знову відправили за ґрати. Актриса мала просидіти у в'язниці до 22-го жовтня. Саме на цю дату призначене наступне слухання у справі Ліндсей, нагадує "The Associated Press".

Однак не встигла скандальна зірка знову повернутися до камери, як інший суддя вирішив, що Лохан може вийти на свободу під грошову заставу.

У результаті актриса заплатила 300 тисяч доларів заставних за те, щоб ночувати у власному ліжку. До слова, кожного разу заставна сума збільшується на 100 тисяч.


На додачу Ліндсей вдягли вже звичний антиалкогольний браслет та встановили купу обмежень. Зокрема, 24-річна кінозірка не має права відвідувати установи, де продають алкоголь.

Лохан перекрили доступ до алкоголю

У понеділок "The Daily Mail" оприлюднило шокуючу інформацію про Лохан. За даними видання, актрису застукали тієї миті, коли вона робила собі ін'єкцію героїну. Окрім цього на фото видно, що білявка цілується з дівчиною, яка схожа на світську левицю Періс Хілтон.

Скандальні знімки були зроблені за кілька годин після того, як Ліндсей звільнили з в'язниці під заставу. Наразі жодних офіційних коментарів стосовно оприлюднених знімків ані з боку поліції, ані від представників актриси не надходило.

Нагадаємо, у липні Лохан було засуджено до трьох місяців ув'язнення за керування авто в нетверезому стані та порушення випробувального терміну. Втім, за ґратами дівчина провела лише 13 діб і ще 23 - в реабілітаційному центрі.

Та, 21-го вересня суд Каліфорнії видав ордер на арешт Ліндсей. Причиною стали позитивні тести на наркотики.

Фото "Reuters" та "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів