Олександра Кужель "віщує" по стелях

27 вересня 2010, 16:50

Заступник голови партії "Сильна Україна" на деякий час відмовилась від депутатського посвідчення та попрямувала до Львова. Трапилось це під час зйомок нового проекту телеканалу "1+1".

24-го вересня в ефірі "1+1" відбулась прем'єра унікального для нашого телебачення реаліті-шоу за участю політиків "Без мандата".

Ті, хто за своїми службовими обов'язками "народжує" закони та повинен піклуватись про наш добробут, збирають речі та йдуть "у народ", аби детальніше вивчити проблеми, що заважають нам жити.

За правилами шоу, перші два дні політик залишається без звичних для себе речей - телефона, охорони, помічників та депутатського посвідчення. Під прискіпливим поглядом телекамер він має допомагати своїй "новій" родині вести хазяйство та займається звичайною буденною роботою.


Третього дня політику повертають всі його повноваження, якими він може скористатись, аби допомогти "прийомній" родині вирішити найболючіші питання.

У першому випуску шоу "Без мандата" глядачі побачили "у всій красі" голову адміністрації Шевченківського району столиці Віктора Пилипишина, який опинився у селищі Руданському Вінницької області, у багатодітній родині. А депутат Верховної Ради Криму Лев Міримський п'ять днів мешкав в Одесі у родині інвалідів-колясочників.

Погодилась прийняти участь у цьому проекті і заступник голови партії "Сильна Україна" Олександра Кужель. Її можна побачити вже у другому випуску "Без мандата".

Кужель потрапила до реаліті-шоу

Постійна відвідувачка показів моди, шанувальниця якісної біжутерії та взуття "з ім'ям" Олександра Кужель найбільше не хотіла попасти до старого будинку.

"Я ненавиджу старі будинки. Я відчуваю енергетику старих будинків, вона мені не подобається..," - зізналася екс-голова Держкомпідприємництва знімальній групі проекту "Без мандата".

Побоювання Кужель виправдалися на всі 100: її відправили до Львова в один з найстаріших будинків міста.

Конфлікт щодо цієї будівлі, якій понад 100 років, триває вже п'ятий рік. Перший поверх викупив якійсь підприємець, розворотив стіни, зробив євроремонт.

Через неякісне і неправильне перепланування у квартирах на верхніх поверхах пішли тріщини по стінах і стелях. Жити в будинку стало небезпечно, тому мешканці звернулись до суду з надією повернути першому поверху початковий вигляд.

У Кужель забрали мандат і створили несприятливі умови

"Коли ми спілкувались з родиною, до якої планували відправити політики, на питання "Чи вірите ви владі?" вони відповіли: "Ні! Ми вже чотири роки б'ємось за будинок! Місцева влада нічого не може, або не хоче робити!" - пригадує продюсер проекту "Без мандата" Оксана Кучерова.

"Потрібен хтось вище за повноваженнями. Ось Олександра Кужель, наприклад. Вона добра, справжня. Вона б змогла нам допомогти... Ось ми й вирішили відправити до Львова саме Кужель. Якби ми знали тоді, чим все це може скінчитись..." - інтригує продюсер.

А скінчилось все голосною сварою першого ж дня. Олександра увійшла до квартири "своєї" родини, уважно обдивилася приміщення і несподівано заявила господарям:

"Та ви ж не мешкаєте у цій квартирі! Ця стеля дуже дивно виглядає. Вона не сама обсипається, це ви, напевно, пошкодили її. Я знаю, про що кажу. На мене свого часу трохи не впав шматок аварійної стелі, тому я знаю, як це виглядає. І виглядає це не так, як у вас. Ви обдурюєте людей!"

Родина, яка ще кілька днів тому так чекала на Кужель, почала захищатись:

"Не треба нам ніяку Кужель! І взагалі, нікого нам не треба! Ми відмовляємось від політика та його допомоги!"

Чим скінчився цей "розбір польотів" та чи справді родина, до якої потрапила Олександра Кужель, сама пошкодила стелю у квартирі, глядачі "1+1" дізнаються зовсім скоро - у п'ятницю, 1-го жовтня о 20.10.

За матеріалами піар-служби "1+1"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів