Зять Тимошенко став впливовішим за Аделаджу

12 жовтня 2010, 16:26

Видання "Kyiv Post" представило список найуспішніших іноземців в Україні.

Найвпливовішим експатріантом було визнано 58-річного телеведучого Савіка Шустера. У віці 19 років він через Ізраїль переїхав з рідної Литви до Канади, де одержав медичну освіту, а тоді перебрався до Італії.

Його журналістська кар'єра розпочалася з висвітлення війни моджахедів проти радянської окупації в Афганістані. Він працював на Мюнхенському "Radio Liberty" та російському "НТВ". До України Савік перебрався у 2005-му році.

Шустер обійшов усіх "експатів" за успішністю

9-ту сходинку серед найвпливовіших "експатів" посів 41-річний британець, рокер та зять екс-прем‘єрки Юлії Тимошенко, Шон Карр.


Зі своєю дружиною Євгенією він познайомився у Єгипті. А обертів роман Шона й Жені набрав уже в Англії, де юна студентка мешкала з 14 років.

Весілля пари відбулося у 2005-му році, нині подружжя є засновниками одного з київських ресторанів.

Шон Карр став №9

16-им з найвпливовіших "експатів" став улюбленець Леоніда Чернівецького, пастор скандально відомого "Посольства Божого" - нігерієць Сандей Аделаджа.

Його релігійна кар'єра розпочалася невдовзі після переїзду в Україну в 1993-му. Нині ж кількість прихожан його церкви сягає близько 2,5 мільйонів.

18-ту сходинку в рейтингу посідає відомий столичний ресторатор, німець Ерік Айгнер.

На запитання, в чому полягає секрет його успіху, колишній чоловік рестораторки Віоли Кім якось зазначив, що то була суміш з праці, певної частки ризику й любові до людей.

Екс-чоловік Віоли Кім Ерік - гуру ресторанного бізнесу

А пальму першості у рейтингу найбагатших "експатів" газета віддала своєму власникові - Мохаммеду Захуру. Статки чоловіка співачки Камалії оцінюють у 500 мільйонів чи навіть у мільярд доларів.

55-річний Захур, який у 1974-му році прибув з Пакістану до Донецьку на навчання, нині володіє корпорацією ISTIL Group, пише видання.

Чоловік Камалії став найбагатшим "експатом"

Фото з сайту проекту Книги рекордів України, "КоммерсантЪ", "Дусі", "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів