Колишній рятуватиме Вітні Х'юстон від наркотиків?

15 жовтня 2010, 10:30
Американська співачка Вітні Х'юстон досі не позбулася своєї наркозалежності та вкрай потребує допомоги.

Принаймні так вважає її колишній чоловік Боббі Браун, який нині готовий підставити артистці своє плече, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

"Вітні бореться зі своєю залежністю, а Боббі винуватить себе у її негараздах. Вони роками вживали разом наркотики, але Боббі "став чистим" і вважає своїм обов'язком допомогти Вітні подолати її залежності", - зазначив приятель Брауна.

"Він сказав мені: "Те, що відбувається із Вітні - повністю моя провина. Я надто довго жив вечірками. Я мусив би допомогти їй набагато раніше"", - повідомив інформатор.

Першою, хто забив на сполох та звернувся по допомогу до Брауна, була їхня із Х'юстон спільна донька, 17-річна Боббі Крістіна.


Боббі Браун допомогатиме Вітні Х'юстон

"Боббі Крістіна сказала своєму татові, що їй здається, наче Вітні досі буває під кайфом... Боббі пішов до Вітні й сказав, "Дивися, мала, тобі не вдається самотужки спекатися цієї проблеми. Я допоможу тобі". Він пообіцяв, що вони подолають її залежність разом", - розповів приятель.

Брауну добре відомо, що близькі співачки, а особливо її мама, не люблять його та звинувачують в тому, що Х'юстон підсіла на наркотики. Він сподівається, що вони зможуть переступити через ці почуття, аби разом допомогти Вітні.

Нагадаємо, Х'юстон та Браун пробули подружжям майже 15 років і розлучилися у 2007-му році. Нині 41-річний чоловік готується до нового шлюбу - з матір'ю своєї п'ятої дитини Алісією Етерідж.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів