Власенко хоче від Окунської 200 тисяч

3 листопада 2010, 17:27

Колишнє подружжя депутат Сергій Власенко та Наталія Окунська все ніяк не втихомиряться. Відомий юрист подав на свою колишню дружину до суду.

"Колишній заслужений юрист і народний депутат БЮТ Власенко С.В., знову подав на мене до суду. Цього разу на 200 000 моральних збитків :))) Що скажете ?" - написала на своїй сторінці "Facebook" Окунська.

А трохи пізніше Наталя там же побідкалася на те, що у її колишній чоловік позабирав у дітей іграшки.

"ШОК !!! Приходить моя дочка і каже : Зателефонуй татові і попроси, щоб він повернув усі мої іграшки, які купував і не віддав мені, щоб я хотіла жити з ним..," - розповідає Наталя чи то про старшу Марусю, чи то про молодшу Поліну.


Окунська зі своїми дітьми: Андрієм, Ігорем, Марусею та Поліною

"Історія не нова. При розлученні він відібрав у дітей усі диски з мультфільмами і дитячими фільмами, які вони самі купували на свої кишенькові гроші .... Сергію, поверни, будь ласка, дітям їхні улюблені іграшки!" - написала Окунська.

Нагадаємо, адвокат Сергій Власенко та Наталя Окунська розлучилися восени 2008-го року і відтоді воюють по судах.

Пара прожила разом чотири роки, з них в офіційному шлюбі - два. Власенко й Окунська виховували чотирьох дітей: двоє старших синів Наташі від попередніх стосунків, дочку Окунської, яку вдочерив Власенко, і спільну з адвокатом дочку Поліну.

Фото Анастасії Широкової зі сторінки Окунської у "Facebook"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів