Регіонал у рожевих трусах засвітився в гей-тусовці? ФОТО

1 грудня 2010, 10:41

У Харкові розгорівся політичний гей-скандал. У мережу потрапили пікантні фотографії заступника начальника комунального підприємства "Харківський метрополітен", члена "Партії регіонів" Максима Мусєєва.

Приватні знімки чиновника були розміщені на форумі "Агентства телебачення новини", пише "ТСН".

На одних фото Мусєєв зображений у рожевих плавках в оточенні інших чоловіків. На інших світлинах регіонал з оголеним торсом відпочиває у клубі, знову ж таки з представниками сильної статі. Є фотографії, де Максим ніжно обіймається з якимось чоловіком.

Максим Мусєєв в рожевих трусах "виплив" в інтернеті

Наразі Мусєєв не поспішає коментувати скандальні фотографії.


Однак харківські блогери завзято обговорюють статеву орієнтацію місцевого "регіонала".

Деякі коментатори згадали подорожчання проїзду в метро, коли ним керував загиблий Мусєєв-старший (батько Максима): "Даєш жетони по 25 гривень штука! Щоб хлопцеві на бензин було".

Регіонал у клубі

Були й ті, хто заявили, що раді оприлюдненню знімків:

"Ну що ж, спасибі пресі, внутрішньопартійним інтригам і конкуренції, які допомагають симпатичним, освіченим і успішним геям відкрити своє обличчя".

Максим з голим торсом і друзями?

До слова, минулого тижня Максима Мусєєва призначено заступником начальника "Харківського метрополітену". Раніше харківською підземкою керував батько Максима - Сергій Мусєєв, який влітку загинув в автокатастрофі.

"Чоловічі" обійми?

Нагадаємо, нещодавно в інтернеті з'явилося відео, на якому колишній депутат від "Блоку Юлії Тимошенко" Олег Ляшко розповідає про свої сексуальні стосунки з чоловіком на ім'я Боря.

Відео, розміщене на YouTube, знято у 1993 році. На ньому - допит Ляшка слідчим прокуратури Києва. Однак сам Олег запевняє, що кадри з його розповіддю про сексуальні стосунки з чоловіком - несправжні.

Фото з forum.atn.kharkov.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів