Новий коханець Мадонни каже, що вона звичайна жінка

3 грудня 2010, 18:06

Поп-діва Мадонна віднедавна обзавелася новим хлопцем. Нинішнім фаворитом співачки став 24-річний танцюрист Брахім Зайбат.

Новий бойфренд артистки вирішив розповісти, яка Мадонна насправді та коли розпочалися їхні стосунки, пише "The Daily Mail".

"Все почалося 22 вересня на запуску нової колекції одягу Мадонни. Мій помічник Норман, який танцював для неї, і який став її особистим тренером, запросив мене станцювати того вечора", - зізнався Зайбат.

От тоді то, за словами хлопця, Мадонна його й примітила. Більше того, співачка підійшла до нього та подякувала за виступ.


"Вона просто жінка, як і всі інші. Звичайно, вона надзвичайний творець і всесвітньо відома людина, але вона в першу чергу жінка", - так охарактеризував Мадонну Брахім.

Багато хто скептично ставиться до стосунків між 52-річною поп-дівою та молодим танцюристом. Мовляв, у пари немає майбутнього не лише через різницю у віці, а й через різне віросповідання: Зайбат є правовірним мусульманином, а Мадонна - послідовник Каббали.

Мадонна захопилася Брахімом Зайбатом?

Однак Брахім каже, що в нього з Мадонною багато спільного. Зокрема, любов до танців: "Її мрією дитинства було стати танцівницею".

До слова, хлопець зауважив, що вони не хотіли афішувати стосунки.

"Це не було ані її (Мадонни), ані моє свідоме рішення. Ми були в клубі, і нас бачили танцюючими разом", - пояснив він.

На запитання, що змінилося в його житті після зустрічі з Мадонно, Зайбат відповів:

"Люди, яких я не бачив протягом семи років раптом згадали, що я існую. Це стало некерованим. Тож я змінив номер мобільного".

Нагадаємо, нещодавно Мадонна проводила багато часу разом з іншим 24-річним красунчиком Хесусом Лусом.

Фото newsandsociety.org

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів