Путін заспівав англійською і зіграв на роялі. ВІДЕО

11 грудня 2010, 16:08

Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін зіграв на роялі, заспівав "С чего начинается Родина", а також виконав пісню англійською мовою.

Можливість проявити таланти колишньому президенту Росії дали у п'ятницю на благодійному вечорі у Санкт-Петербурзі, повідомляє "Лента.ру" з посиланням на ИТАР-ТАСС.

Прийом на арені льодового палацу в Санкт-Петербурзі був присвячений боротьбі з дитячими онкологічними і офтальмологічними захворюваннями.

Після виступу джазового колективу одна з ведучих підійшла до столика, де сидів Путін, і запропонувала йому щось заспівати.


"Ви знущаєтесь?" - перепитав Путін. Втім, врешті-решт він піддався.

"Я, як і переважна більшість людей, ані співати, ані грати не вмію, але люблю це робити. Вам доведеться потерпіти", - попередив Путін присутніх.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Також на благодійному прийомі були присутні актори Жерар Депардьє, Мікі Рурк, Кевін Костнер, Голді Хоун, Венсан Кассель, Моніка Белуччі, Курт Рассел, Орнелла Муті, Шерон Стоун та інші знаменитості.

Наприкінці вечора Путін разом з зірками зі сцени виконав пісню групи "Земляне" "Трава у дома".

Як нагадує видання, не так давно Путін зізнавався, що посередньо говорить англійською, але з вчителькою розучує різні пісеньки цією мовою.

"Це носить такий характер гри, але це навіть не заняття, це повернення до мови як до форми відпочинку, чи що", - зазначив російський прем'єр у нещодавньому інтерв'ю ведучому CNN Ларрі Кінгу.

Відео "РИА новости"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів