Шевченко з дружиною посвітили трусами на яхті Абрамовича

6 січня 2011, 11:28

Форвард київського футбольного клубу "Динамо" Андрій Шевченко був помічений на яхті російського олігарха Романа Абрамовича.

На найдовшій у світі яхті, що має назву "Екліпс", Шева відпочивав разом з дружиною - американською манекенницею Крістен Пазік, пише "Экспресс-газета".

Парочка засмагала на одній з палуб судна. Незважаючи на те, що Пазік народила двох синів, її фігура, як і раніше, в тонусі. Тож Крістен залюбки демонструвала свої форми у відкритому купальнику.

Своїм спільним відпочинком Шевченко і Пазік перекреслили всі чутки про майбутнє розлучення, які рознеслися у футбольному світі на початку грудня минулого року.


За словами джерел з оточення футболіста, нападаючий київського "Динамо" не бачив дружину та дітей останні три місяці. Природно, це не могло не позначитися на сімейній ідилії.

Після переїзду Шевченка до Києва стосунки 32-річної американки та 34-річного футболіста ускладнилися. Як запевняють друзі спортсмена, його дружина кілька разів приїжджала в українську столицю, але місто їй не сподобалося.

Пазік та Шевченко гріли тіла на найдовшій яхті в світі

Шева ж хотів, щоб Крістен сама обрала будь-яку квартиру в Києві, але жінка залишилася незадоволена київськими апартаментами.

Наразі Пазік з двома синами, Джорданом та Крістіаном, живе в Лондоні.

Однак на свята Шевченко з коханою вирішили присвятити час одне одному. В якості місця відпочинку подружжя обрало шикарну яхту Абрамовича. До слова, олігарх також приєднався до Шевченка та Пазік.

Цікаво, що напередодні папарацці зловила на яхті багатія ще одну зіркову парочку - акторів Демі Мур та Ештона Катчера.

Нагадаємо, на Новий рік роман Абрамович замовив собі зіркового Діда Мороза у виконанні коміка Бена Стіллера.

Фото з "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів