Племінник депутата загріб 2 мільйони?

11 січня 2011, 14:39

Подейкують, переможець телевізійного талант-шоу "Х-фактор" 19-річний Олексій Кузнєцов з Донеччини має у родичах депутата.

Хлопець, який отримав за перемогу у проекті два мільйони гривень, не такий звичайний, як здається, пише "Медіаняня".

Із новоспеченим мільйонером Кузнєцовим не все так чисто?

У шоу Кузнєцова позиціонували як боксера, який цікавиться співами. Та, виявилося, що під ретельно відрепетируваним іміджем "простого хлопця" ховається юнак з консерваторською освітою.

Окрім того, Альоша є солістом Донецького театру опери і балету, який так полюбляє відвідувати перша леді країни Людмила Янкович.


"Звичайний хлопець" Кузнєцов вже їздить на крутій тачці, а тепер ще й 2 мільйони має

Окрім цього, кажуть, у Олексія за спиною є тітка-депутат. Щоправда, сам хлопець не надто охоче розповідає про своїх родичів.

"У мене багато тіток, і жодна з них не має відношення до "Х-фактору". Де ви взяли таку інформацію?" - випалив Кузнєцов, коли його перепитали, чи справді він має за тітку депутата.

Олексій Кузнєцов, кажуть, має родичку-депутата

Цікаво, що після перемоги на шоу Олексій, який виріс у невеличкому селищі на Донеччині, стрибнув за кермо припаркованого позашляховику. Разом з новоспеченим мільйонером до машини сіли дві ефектні білявки.

До слова, на лобовому склі авто, вартість якого сягає кількох десятків тисяч доларів, було наліплено картку, подібну до перепустки "Верховна Рада України. Всюди".

"Простий хлопець" Кузнєцов їздить на авто з "ксивою"?
Так виглядають перепустки Верховної Ради, з якими пускають всюди. Фото з блогу "Української правди"

Водночас мама Кузнєцова в інтерв’ю "Комсомольській правді в Україні" запевняє, що у сина немає навіть грошей, щоб повернутися додому.

"Олексій зараз у Києві. Коли повернеться - не знаємо, у нього навіть грошей на зворотній квиток немає", - заявила жінка.

Вона також додала, що синові ще треба отримати виграні мільйони, а вже потім вирішувати куди їх витрачати.

Фото "Медіаняні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів