Шевченко проміняв готель на будинок-"монстр"?

21 січня 2011, 15:05

Кажуть, футболіст Андрій Шевченко нарешті змінив готельний номер на власну квартиру у Києві.

Як пише "Газета по-киевски", спортсмен оселиться неподалік від стадіону "Динамо".

Подейкують, Андрій придбав помешкання у скандальному будинку на вулиці Грушевського, 9а.

"Так, Шева в цьому домі живе. Востаннє бачили його десь тиждень тому, приїздив на "Mercedes", - розповів охоронець будинку.


Як сказав співрозмовник, Андрій буває вдома не частіше, ніж раз на тиждень. Мовляв, увесь інший час проводить на зборах команди.

До слова, охоронці зазначають, що до квартири Шевченко приїздить сам. Тобто, ані дружини футболіста - Крістіни Пазік, ані його двох синів тут ніколи не бачили.

Щоправда, колись кохана Андрія придивлялася до цього помешкання. Так, ще у 2009-му році Пазік підшукувала житло у Києві. Тоді жіночка хотіла квартиру у 500 квадратних метрів, а їй показали у 250 квадратів. Це Крістіну не влаштувало.

"Чула, що Андрій Шевченко облаштовує своє житло в цьому будинку спеціально під себе. І дійсно збирається жити тут", - розповіла менеджер, яка займається облаштуванням меблів у квартирах.

Нагадаємо, будинок на Грушевськоговже здобув скандальну славу. Оскільки через велику кількість поверхів перекриває звичну для кількох поколінь киян та гостей столиці панораму на Дніпро.

Фото LIVEstory.com.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів