Добкін підсів на Мадонну і Вайнхаус, а Вакарчука вимикає

24 січня 2011, 13:00

Скандальний екс-мер Харкова Михайло Добкін розповів про свої музичні смаки.

Голова Харківської облдержадміністрації із замашками моржа заявив, що вимикає радіо, коли чує Олега Скрипку чи "Океан Ельзи".

"Свого часу я дуже пишався, що "ВВ", "Океан Ельзи" у Росії є суперпопулярними, пишався, що вони грають українську музику. Але після того, як вони полізли в політику, я перестав їх слухати і вимикаю радіо, коли вони виступають", - розповів Добкін.

При цьому пошановувач регіоналки Ганни Герман запевнив, що не є прихильником якогось певного стилю в музиці, пише "Українська правда" з посиланням на "Головне".


"Люблю джаз, люблю джаз-рок. Ніколи не був прибічником якогось одного стилю музики, слухав різну, за винятком, можливо, того, що в нашому суспільстві називається шансоном. Хоча іноді і той же Віллі Токарєв, і Шуфутинський могли в мене бути серед дисків", - сказав він.

Добкін "любить джаз", але й Шуфутинським не гребує

"Дуже подобається "Simply Red", Баррі Уайт. Моя старша дочка багато розповідає про нову музику, дуже сподобалася Еммі Вайнхаус. Навіть якщо десь опинюся в Європі, і буде йти її концерт, обов'язково сходжу. Подобається Мадонна, був на її концерті", - цитує Добкіна прес-служба ОДА.

До слова, Добкін не уточнив, за які саме кошти він їздить на концерти всесвітньовідомих зірок. Але нещодавно харківський мер божився, що живе на саму лише зарплату, яка становить трохи більше 6 тисяч гривень.

Фото "Фокус"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів