Герман все одно вимагає перевірити перемогу Міки Ньютон

1 березня 2011, 11:46

Скандал навколо "Євробачення", за старою українською традицією, не лише не вщухає, але й набирає обертів.

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман, яка запідозрила керівництво Першого національного у нечесності при обранні представника України на цей пісенний конкурс, продовжує атаку.

У вівторок вона заявила, що наполягатиме на розслідуванні проведення відбору кандидатури від України на "Євробачення".

"Я все-таки буду наполягати на комісії, яка розслідує те, що відбулося під час конкурсу. Я думаю, що це неправильно зараз знову травмувати учасників, переголосовувати", - зазначила Герман "Українській правді".


"Треба просто зібрати комісію з незалежних експертів, фахівців і представників правоохоронних органів, також із залученням журналістів, і зробити фахову перевірку всього, що сталося, і зробити висновки на наступний рік", - сказала вона.

"Це правильніше, ніж зараз, поспіхом, як це намагаються зробити керівники національного телеканалу, робити якісь переголосування. Якщо вони вважають, що все це там було прозоро, то навіщо тоді переголосування?", - заявила Герман.

У свою чергу колишній коментатор "Євробачення" DJ Паша вважає, що Міка Ньютон перемогла чесно.

"Щодо відбору, який відбувся, то все було чесно: там було три кандидати, які явно виділялися. Пісня Міки була більш слов’янська. Зважаючи на те, що голосують наші люди, то, звісно, вона і перемогла. Я думаю, всі розмови, що там щось було нечесно, – це неправда! Все було чесно", - сказав він Бі-Бі-Сі.

"У мене є інше питання: чи варто взагалі влаштовувати в Україні загальнонаціональний конкурс, чи краще просто призначати учасника. Я зі свого досвіду більше прибічник того, що потрібно призначати, бо тут є багато різних моментів…", - вважає шоумен.

Як відомо, раніше прес-служба Національної телекомпанії України повідомила, що 3 березня на Першому національному відбудеться переголосування за фіналістів нацвідбору "Євробачення-2011".

Це сталося після того, як Герман пригрозила каналу перевірками прокуратури через перемогу протеже донецького бізнесмена Тимофія Нагорного Міки Ньютон.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів