Дочка Вітні Х'юстон підсіла на наркотики?

4 березня 2011, 10:20

Юна донька співачки Вітні Х'юстон успадкувала найзгубнішу звичку своєї матері. 18-річна Боббі Крістіна (Кріссі) вживає кокаїн – принаймні, так стверджує її колишній хлопець.

Свідчення екс-бойфренда зіркової доці підкріплені численними фото Боббі Крістіни, яка нюхає білий порошок, пише "The Hollywood Gossip" із посиланням на "National Enquirer".

"Кріссі залежна від кокаїну. Я намагався спинити її, але вона лише сказала: "Я лише така ж, як моя мати!", - розповів колишній.

"Кріссі виросла, споглядаючи на своїх батьків, що регулярно бували під кайфом… Вітні має побачити, що робить із собою її донька. Якщо Кріссі не спиниться, ця кокаїнова залежність уб'є її", - додав він.


Шокуючі заяви "екса" обурена Боббі Крістіна прокоментувала в своєму Twitter. Його оповідки вона назвала актом помсти за "жахливі стосунки, що зруйнувалися", пише "Contact Music".

"Це зробила людина, що колись була мені дорога. Підстроїла все так, аби воно виглядало так, як виглядає… Але це справді не те, що здається. Люди зроблять будь-що за гроші, й це страшенно сумно, мені дуже боляче від цього", - написала дівчина.

Доця Вітні Х'юстон Кріссі бавиться кокаїном?

Боббі Крістіна запевнила, що у всій цій неприємній історії мама на її боці.

"У мене чудова родина – і я знаю, що подолаю це та досягну успіху. Це все, що я хочу сказати", - зазначила вона.

Правда це чи ні, але те, що з Кріссі навряд чи буде цяця-дівчинка, стало зрозуміло ще в 2008-му році, коли вона буцімто спробувала зарізати свою маму, а тоді вкоротити й собі віку. Тоді 15-річну доньку Х'юстон поклали до психлікарні, нагадує видання.

До слова, якраз сьогодні, у п'ятницю, Боббі Крістіна святкує своє 18-річчя.

Як відомо, дівчина народилася в бурхливому шлюбі Вітні Х'юстон зі співаком Боббі Брауном. Після розлучення в 2007-му році батьки ще деякий час чубилися через опіку над нею.

Нагадаємо, торік прокотилися чутки, що у володарки 6 "Греммі" знову виникли проблеми з наркотиками. Колишній чоловік, якому начебто вдалося цілком побороти власну наркозалежність, збирався шляхетно її рятувати.

Фото "АР" з сайту newshopper.sulekha.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів