Вітні Х'юстон лікуватиме доньку від наркозалежності?

16 березня 2011, 10:13

Співачка Вітні Х'юстон прийняла рішення відрядити до реабілітаційного центру свою доньку Боббі Крістіну, яку нещодавно сфотографували нібито за вживанням кокаїну.

Батько ж дівчини, Боббі Браун, винуватить в її нинішніх проблемах саме Вітні, що подавала доні поганий приклад.

Про це пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

Вітні відрядила доцю на лікування

"Вітні пригнічена фотографіями, на яких Кріссі вживає кокаїн, та історією, що вона казала друзям "Я лише така ж, як моя мати", - розповів приятель зірки.


"Вона зібрала родину та розридалася, сказавши Кріссі: "Я не хочу втратити тебе", - додав він.

На порятунок доньки Х'юстон прикликала й її батька, свого екс-чоловіка й також колишнього наркомана Боббі Брауна. Було прийнято рішення, що дівчині треба лягти до реабілітаційного центру.

На додачу, батьки надумали струсонути Кріссі "шоковою терапією" – в неї відберуть кабріолет "Lexus", подарований на день народження.

"Кріссі заперечує свою проблему. Вона каже, що вживає кокаїн "задля приколу" та не має залежності", - зазначило джерело.

"Боббі нагадав Вітні про її звичку приймати наркотики по всьому будинку. Він також звинуватив її в тому, що вона з'являлася на людях під кокаїном, виглядала як опудало та була поганим прикладом для їхньої дочки", - сказав інформатор.

На це Х'юстон не змовчала й нагадала "ексу", що він також сидів на наркотиках, а ще й мав проблеми з законом.

"Боббі та Вітні тицяли пальцями одне на одного, але правда в тому, що вони обоє несуть відповідальність (за негаразди доньки). Кріссі була поряд, коли її батьки та їхні друзі вживали алкоголь та наркотики, відколи вона ще була маленькою дівчинкою", - зауважив приятель Х'юстон.

Нагадаємо, на початку березня колишній бойфренд Боббі Крістіни оголосив, що вона має кокаїнову залежність та оприлюднив фото, на яких дівчина нюхає якийсь білий порошок. Кріссі на це відреагувала обуреними повідомленнями в своєму блозі, запевняючи, що хлопець усе підстроїв, аби помститися їй за зруйновані стосунки.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів