Кріс Браун влаштував скандал через Ріанну

23 березня 2011, 17:03

Репер Кріс Браун влаштував скандал за лаштунками нью-йоркської студії шоу "Good Morning America". Внаслідок цього "вибуху" постраждала шибка та його власна футболка.

Брауна роздратували запитання про події дворічної давнини, коли він жорстоко побив свою дівчину, співачку Ріанну, пише "TMZ".

Репер марно намагався перевести свою розмову з ведучою Робін Робертс на свій новий альбом.

Після інтерв'ю знавіснілий Браун увірвався до своєї гримерки, де почав волати так, що хтось, перелякавшись, викликав охорону.

Зі слів джерел, Браун був просто "неконтрольований" та розтрощив шибку так, що уламки скла валялися на Бродвеї та 43-й вулиці. Дехто зі свідків каже, що для цього 21-річний музикант використав стілець.

Коли ж на галас нарешті прибула охорона, Браун роздер на собі футболку та пішов, попри те, що на нього чекав іще один виступ.

Подейкують, що на виході з будівлі Крісові трапився один із продюсерів, і репер вдарив його в обличчя.

Після всіх цих пригод у Twitter Брауна нібито з'явився запис: "Я ситий по зав'язку людьми, які нагадують про це лайно з минулого!!! Ми ще возвеличуємо Чарлі Шина та інших селебрітіз за їхні нісенітниці".

Правда, згодом цей запис зник із мікроблогу й замість нього з'явилося звернення до шанувальників.

"Цей альбом для вас і лише для вас!!! Я так втомився від усіх інших!!! Чесно!!", - написав Браун.

Нагадаємо, за побиття Раінни співак одержав 5 років випробувального терміну, який все ще триває, та 6 місяців громадських робіт. Крім того, Крісові донедавна було заборонено контактувати зі своєю жертвою.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів