Бреговіч і Руслана заспівали дуетом "Рідний край"

22 квітня 2011, 12:44

Югославський співак Горан Бреговіч та співачка Руслана Лижичко заспівали разом.

Новоспечений дует порадував публіку під час концерту Бреговича та його "Wedding and Funeral Orchestra" у Києві, пише "Комсомольська правда в Україні".

У самий розпал шоу Горан заявив: "Настав час зіграти щось українське!"

Після чого музикант жестом покликав на сцену співачку Руслану, яка сиділа у глядацькій залі.


Колись переможниця "Євробачення-2004" натякала, що Бреговіч готує рімейк на її нову пісню. Однак у палаці "Україна" балканський гість і "дика" українка не очікувано виконали зовсім іншу композицію: під циганський акомпанемент зі сцени прозвучав хіт "Край, мій рідний край".

Бреговіч і Руслана заспівали про рідний край

За дуетом Бреговіча та Руслани в живу спостерігали тренер футбольного клубу "Динамо" Юрій Сьомін, народний депутат В’ячеслав Кириленко, артиста Андрій Данилко та музиканти гурту "Mansound".

Кажуть, після концерту у гримерці Бреговіч подарував Руслані букет квітів. Артисти також збиралися разом повечеряти, але не склалося.

До слова, напередодні концерту у Києві Бреговіч і компанія виступили в Одесі. До столиці балканські гості добиралися з пригодами: виліт затримали на півтори години.

Фото "ZN.UA"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів