Крутого екстрено прооперували

6 травня 2011, 11:36

Російський композитор Ігор Крутой переніс операцію в одній з клінік Нью-Йорку.

56-річному музиканту видалили камені з нирок, повідомляє "Твой День".

Два тижні тому Ігоря Крутого терміново госпіталізували до лікарні. На той момент камені в життєво важливих внутрішніх органах стали серйозною загрозою для здоров'я композитора.

Після кількох нападів, кожен з яких завдавав Крутому страшні болі, було прийнято рішення про екстрену операцію.


"Зараз Ігор Якович почувається добре. Все пройшло без ускладнень, і він досить швидко йде на поправку", - розповів друг композитора.

"У середині травня Крутой планує повернутися до Москви, щоб продовжити роботу над своїми проектами", - додав співрозмовник.

Незважаючи на те що ситуація стабілізувалася і музиканта вже виписали додому, рідні ані на хвилину не залишають улюбленого чоловіка і тата. Тиждень тому лікарі вперше дозволили артисту порушити постільний режим: Крутой разом з родиною зміг відвідати світський захід у Нью-Йорку.

"Зараз рідні композитора знаходяться постійно поруч з ним в Америці. Ніхто поки не готовий обговорювати цю тему", - розповів помічник Крутого.

Серйозні проблеми з нирками у композитора почалися близько року тому. Однак тоді Ігор Якович не звернув уваги на легкі поколювання в області попереку. Те, що справа приймає серйозний оборот, стало ясно минулого літа, а "дзвіночком" стала госпіталізація Крутого з футбольного матчу "Шахтар" – "Рома", який відбувся 10 березня в Донецьку.

Фото "Твой День"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів