Екс-міністр Денисова приховує, скільки грошей "злила" на весілля доньки

8 червня 2011, 13:17

Екс-міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова не вважає необхідним розповідати, скільки грошей вона витратила на весілля своєї доньки Олександри.

Про це Денисова заявила у коментарі "Gazeta.ua".

Як відомо, 30-го квітня 2010-го року молодша дочка Денисової Саша вийшла заміж, проте лише тепер в інтернеті з‘явився відеокліп з події . За чутками, весілля дівчини у стилі казки "Аліса у Дивокраї" обійшлося у 600 тисяч доларів.

За словами Денисової, чутки про дороге весілля, є намаганням залізти в особисте життя її сім'ї.


"Я не знаю хто поширює такі чутки. Я декларую свої доходи. Декларація мені дозволяє проводити весілля доньки. Але я не вважаю необхідним розповідати скільки це коштує - 10 тисяч, чи 20 тисяч гривень", - заявила екс-міністр.

На думку Людмили Денисової, витрати на весілля її дочки - це особиста справа її сім‘ї.

"Це особиста справа моїх дітей. Мої діти не беруть участі у політиці. Я вважаю, що якщо хтось намагається, якимись методами залізти в особисте життя, то воно охороняється законом. Я свої доходи декларую, як зразковий громадянин. Це особиста справа кожної сім'ї, як вона святкує весілля своєї доньки чи сина", - додала екс-міністр праці та соцполітики.

БЮТівець Андрій Сенченко впевнений, що його сусідка Денисова 600 тисяч доларів на "Алісу в Дивокраї" не витрачала

Водночас чутки про весілля за $600 тисяч заперечив і депутат від БЮТ Андрій Сенченко, який є сусідом Денисової та був на весіллі її дочки.

"Це маячня. Звичайне весілля. Ні олігархів, ні палаців. Ніяких сотень гостей. Близькі люди, друзі, молодь. Це навіть "глупо" коментувати. Думаю, платили навпіл, як зазвичай. Це суто сімейна справа. Не знаю, хто таку інформацію дав. Нічого подібного. Скоріш за все, сума відрізняється навіть не у десять разів, а значно більше", - сказав Сенченко.

Про свій подарунок для молодят депутат відмовився говорити.

"Ви питаєте про особисті речі. Я, чесно кажучи, не схильний коментувати. Так, весілля було красиве, пара красива", - сказав він.

До речі, за словами Сенченка, торік у Людмили Денисової виходили заміж обидві доньки. От тільки Сенченко побував лише на весіллі молодшої, Олександри.

Ілюстрація - стоп-кадр з відео

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів