Екс-міністр Денисова запевняє, що 600 тисяч доларів - це маячня

8 червня 2011, 19:15

Екс-міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова запевняє, що в неї немає 600 тисяч доларів, і не розуміє, чому здійнявся галас навколо відео з сімейних урочистостей.

Про це міністр Кабміну Юлії Тимошенко сказала у коментарі "Сегодня".

Денисова категорично спростовує інформацію про те, що весілля її молодшої дочки Олександри обійшлася у 600 тисяч доларів.

"Маячню написали! Якби у мене було стільки грошей, я б їх подарувала дітям і не проводила б таке весілля..," - заявила Денисова.


"Я живу в межах своїх доходів, які декларую - інформація про них цілком доступна. Я ж не можу витратити всі гроші, щоб потім не було на що жити. Просто ми вміємо гарно подати", - підкреслила екс-міністр.

На думку Денисової, "була дана команда відомою політичною партією, щоб почати нас мочити, труїти. Зараз йде розминка, гадаю, що основний удар припаде на вересень".

Окрім того, за словами жінки, преса дуже багато наплутала, описуючи весільні церемонії її дочок Олександри та Олени. Зокрема, як уточнила Денисова, весілля в стилі "Аліси у Дивокраї" пройшло у санаторії "Слава", а не "Море".

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів