Зірка "Секс і місто" Кім Кетролл: жінок карають за старіння

5 липня 2011, 11:01

54-річна актриса Кім Кетролл заявляє, що сьогоднішнє американське суспільство просто не дозволяє жінкам ставати старшими, і це жорстоко.

Слова хижачки Саманти з серіалу "Секс і місто" передає "The Showbiz Spy" із посиланням на журнал "Psychologies".

"Я вважаю таке критичне ставлення до жінок огидним. Якщо ти нічого не робиш, то ти наче стара відьма, а якщо робиш, то ти "жертва" пластичної хірургії. Де ми можемо старішати з гідністю та повагою? Люди не дозволять нам цього, особливо в Америці. Це так жорстоко", - каже Кетролл.

Кім Кетролл хоче старішати з гідністю та повагою

До речі, на шостому десятку життя Кім вирішила зіграти стриптизерку та порнозірку у стрічці "Знайомтеся, Моніка Велюр". Однією з причин, з якої актриса пішла на такий крок, стало її бажання показати світові, як насправді виглядає жінка, що старішає.


"Я – не Барбі, я не виріб "Mattel", я кров та плоть, і, знаєте, вона слабшає – звикайте до цього. Я не перетворюватиму себе на Джокера з "Бетмена", аби отримувати роботу", - каже зірка.

Після 50-ти Кім зважилася зіграти стриптизерку-порнозірку

"Старішати – це тяжко, надто для привабливих жінок, бо твоя зовнішність – це те, що грало на твою користь, але ти повинна дивитися (на це) у перспективі", - говорить Кетролл.

Фото Reuters з сайту FOX news, Reuters з сайту Day Life

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів