Джуд Лоу живе не в бульбашці, а їздить автобусом

1 серпня 2011, 16:35

Британський актор Джуд Лоу ненавидить слово "селебріті" та воліє жити якомога звичайнішим життям.

Разом зі своєю родиною зірка "Відпустки за обміном" катається в громадському транспорті, пише "Contact Music" із посиланням на "The Observer".

38-річний Лоу вважає, що таким чином йому та його рідним вдається не привертати надмірної уваги широкого загалу до свого приватного життя.

"Я створив "укриття" для мене та моєї сім’ї. Я досі насолоджуюся справді нормальним життям із моїми дітьми. Ми їздимо потягами та автобусами, і часто це найкраще", - говорить актор.


"Якщо ви зводите навколо себе таку собі психологічну бульбашку, гадаю, ви напрошуєтеся на неприємності", - переконує він.

Джуд Лоу не любить, коли його називають селебріті

"Селебріті" Лоу себе не вважає та уваги оточуючих до себе не вимагає.

"Ненавиджу слово "селебріті", це означає, що я такий неприємний, солодкий, на одній дошці з переможцями реаліті-шоу, шеф-кухарями та тусовщиками, а я себе таким просто не бачу", - зізнається "екс" Сієни Міллер.

"Я не запрошую людей до себе додому, та ніколи не загравав із пресою, хіба що розмовляю про якусь свою роботу", - каже Лоу.

Нагадаємо, в актора підростає четверо дітей: сини Рафферті та Рубі, а також донька Айріс від шлюбу з Сейді Фрост та донька Софія від Саманти Берк.

Після чергового розриву з актрисою Сієнною Міллер Джуда бачили в компанії колишньої подруги – руденької моделі Лілі Коул.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів