Кейт Міддлтон навчили боронитися від викрадачів та психів?

3 серпня 2011, 17:51

Ставши дружиною британського принца Вільяма, 29-річна Кейт Міддлтон не лише набула цілий легіон шанувальників, але й перетворилася на потенційну мішень для "сталкерів", викрадачів і терористів.

Подейкують, аби герцогиня не розгубилася, якщо потрапить у складну ситуацію, її відрядили на спеціальні курси від експертів зі Скотланд Ярду.

Міддлтон тепер знає, що робити з психами?

Про це пише "The Sun".

"Вона здобула гарну підготовку відносно того, що слід робити, коли стається щось неочікуване. Курси захисту від VIP-викрадень навчають, як упоратися (з ситуацією) психологічно та фізично", - каже джерело.


"Психологічний елемент включає в себе реагування на незвичні ситуації, як то коли в спальні королеви опинився незнайомець – а вона просто почала з ним балакати", - пояснює інформатор.

Що робити, коли на тебе нападають, як налагоджувати контакт із викрадачами, як кермувати в складних умовах та як передати рятівникам закодовані повідомлення – всьому цьому також свого часу навчали королеву Єлизавету, принца Чарльза, принцесу Діану та принца Вільяма.

Сидіти заради своєї безпеки за сімома замками Кейт, схоже, не збирається. Її неодноразово фотографували з возиком у супермаркетах.

Днями ж вони з чоловіком здійснили переліт з Единбурга до Манчестара, скориставшись послугами недорогого авіаперевізника "Flybe", пише "The Daily Mail".

Летіли герцог із герцогинею разом із усіма пасажирами, ціна ж на квитки на цей рейс починалася від 39,99 фунтів стерлінгів (близько 62 доларів).

До слова, поверталося подружжя з весілля 30-річної Зари Філліпс, онуки королеви Єлизавети та дочки принцеси Анни. Тринадцята на черзі до трону, 30-го липня Зара побралася з регбістом Майком Тінделлом.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів