"Доктор Хаус", Депп і Баллок побили рекорди

16 вересня 2011, 12:33

Актори Х'ю Лорі, Джонні Депп та Сандра Баллок потрапили до рекордів видання книги Гіннеса 2012. Також рекордсменами стало Королівське весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон.

Останні досягнення кіно- та телезірок оприлюднив офіційний сайт "Guinness world records"

Серіал "Доктор Хаус", в якому британський актор Х'ю Лорі грає головну роль, став найпопулярнішим "телемилом". Адже дивляться майже 81,8 мільйона глядачів з 66 країн світу.

"Доктора Хауса" подивилася рекордна кількість телеглядачів

На другому місті опинився детективний серіал "CSI: Майамі" з аудиторією у 73,8 мільйона прихильників.


Х'ю Лорі, який заробляє близько 250 тисяч фунтів стерлінгів (майже 40 тисяч доларів) за епізод, тепер може претендувати на роль найпопулярнішої людини на телебаченні. Втім, незважаючи на популярність "Доктора Хауса", Лорі не зміг побити рекорд зірки серіалу "Рятівники Малібу" Девіда Хасселхофа, який залишається лідером ТБ всіх часів.

Найбільш високооплачуваними акторами стали голлівудська "Міс Конгеніальність" Сандра Баллок та "пірат" Джонні Депп.

Баллок заробила 35 мільйонів доларів в період з червня 2009-го до червня 2010-го року. Депп за той самий період отримав 47 мільйонів доларів.

Сандра Баллок заробила 35 мільйонів
А Джонні Депп - 47 мільйонів

Королівське весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон теж побило рекорд. Його подивилося більше людей, ніж дивилося інавгурацію американського президента Барака Обами.

Так, за Кейт і Вільямом спостерігали онлайн 72 мільйони осіб по всьому світі. ЦЕ стало можливим завдяки офіційному каналу YouTube, який для Британської монархії веде Кларенс-Хаус.

За Кейт і Вільямом спостерігали онлайн 72 мільйони глядачів

Фото з сайту "Guinness world records"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів