Кейт Вінслет на пожежі здибала нове кохання?

22 вересня 2011, 17:30

Подейкують, британська акторка Кейт Вінслет знайшла нове кохання. Наче в класичній пригодницькій стрічці, почуття спалахнуло після порятунку від пожежі, а обранцем зірки став чоловік на ім’я Нед Рокнролл.

Цю пару днями сфотографували на одній з вулиць Лондону, повідомляє "The Sun".

33-річний Нед, який, до слова, має законну дружину, є племінником сера Річарда Бренсона, в маєток якого на Карибах наприкінці серпня влучила блискавка.

Рокнролл та Вінслет якраз були в числі гостей, яким довелося рятуватися з палаючого будинку.


На щастя, тоді ніхто не постраждав, а Кейт стала героїнею, винісши з будинку 90-річну матір Бренсона.

Як запевняють джерела, відтоді Вінслет та Рокнролл стали парою.

На пожежі в Кейт Вінслет спалахнуло кохання?

Із 2009-го року Нед перебуває в шлюбі з багатою спадкоємицею Елізою Каудрей. На початку 2011-го парочка розбіглася. Як сподівається Еліза, лише тимчасово, бо вона "ніколи не перестане його кохати".

"Недове серце було розбите, він поїхав на острів Некер, аби відволіктися від усього. Але коли приїхала Кейт, вони справді знайшли спільну мову. До поїздки на острів вони вже зустрічалися, проте обоє (на той час) перебували в стосунках", - каже джерело.

"Коли вони поїхали, то вирушили до Нью-Йорка, щоби бути разом", - додає інформатор.

Навіть виборовши "Еммі" за ролю у серіалі "Мілдред Пірс", де вона мусила багато роздягатися, Вінслет усе одно думала про свого нового друга.

"Кейт була така щаслива. Усе що вона робила під час церемонії "Еммі", так це показувала людям фотографії Неда й говорила про нього", - зауважує джерело.

До речі, до того як Нед офіційно узяв собі шикарне прізвище Рокнролл, він звався просто Абель Сміт.

Нагадаємо, на початку 2010-го року Вінслет оголосила про розлучення зі своїм другим чоловіком, режисером Семом Мендесом. Після цього в кавалери до актриси записували красеня-манекенника Луїса Даулера.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів