Джамалі закортіло слави Шакіри?

29 вересня 2011, 17:00

Співачка Джамала вирішила повторити досвід колумбійської зірки Шакіри, написавши пісню-гімн для євротурніру.

Про це вона повідомила в ексклюзивному коментарі Інформаційному центру "Україна-2012".

"Як співачка я можу зробити внесок у турнір лише музикою та співом. Хочу написати гімн для Євро-2012, який би визнали офіційним для чемпіонату або ж, який би просто став улюбленим у період Євро та після нього", - розповіла Джамала.

Як відомо, торік пісня Шакіри "Waka Waka" стала гімном чемпіонату світу з футболу в ПАР. Тож Джамала теж хоче підбадьорити футболістів гімном у власному виконанні.


Зірка "Нової хвилі 2009" зауважила, що на своїх концертах закликатиме усіх людей долучатися до проектів Євро-2012, а також поводитися ввічливо та толерантно з іноземцями.

Джамала заспіває футболістам?

"Чим більше людей в Європі та світі дізнаються про Україну - тим краще для нас. Ми зможемо заробити на чемпіонаті. Я сподіваюся лише на позитив від Євро-2012, в момент його проведення і після турніру", - наголосила співачка.

До того ж Джамала, яка 23-го вересня отримала офіційний статус "Друга Євро-2012", вірить у перемогу нашої збірної.

"Ви можете вболівати за команду, яка грає технічно, за конкретного футболіста, який вправно володіє м’ячем, але я в будь-якому випадку буду вболівати за своїх", - підсумувала зірка.

Нагадаємо, це вже не перша спроба Джамали заявити про себе у Європі. Торік вона брала участь у національному відборі на пісенний конкурс "Євробачення", проте програла Міці Ньютон.

Фото зі сторінки Джамали на Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів