Мішель Обама пострибала на рекорд

13 жовтня 2011, 00:44

Перша леді США Мішель Обама допомагала встановити світовий рекорд. Дружина американського президента стрибала разом зі школярами заради доброї справи.

Аби поставити рекорд, щонайбільша кількість людей мала разом стрибати протягом 24-х годин, пише "The Associated Press".

Навіть погана погода не зупинила дружину Барака Обами та 400 школярів початкових та середніх класів з Вашингтона, Меріленда та Вірджинії. Вони безперервно стрибали протягом однієї хвилини.

Для встановлення рекорду понад 20425 осіб зі всього світу мали стрибати до 15-ї години 12-го жовтня. Таким чином журнал "National Geographic" для дітей підтримав ініціативу Мішель Обами щодо проведення подібних заходів по всій країні.


"Вся країна, весь світ побачить, скільки задоволення ми отримуємо - не тільки встановлюємо світовий рекорд, але й робимо вправи", – сказала перша леді США.

Перша леді США пострибала задля здоров'я дітей

Як відомо, Мішель Обама є великою прихильницею здорового харчування та фізичних навантажень. Вона розповіла дітям про те, як можна рухатися під час прогулянок з собакою або танцювати на задньому дворі.

Після стрибків разом з дружиною президента сотні дітей прагнули її обійняти чи потиснути руку.

У здійсненні світового рекорду до Мішель Обами також приєдналася фігуристка Мішель Квон, яка є членом ради при президенті Америки з питань фітнесу, спорту та харчування.

Як зазначає видання, стрибки з Мішель Обамою стали першим заходом її ініціативи під назвою "Let's Move!". Нагадаємо, останню дружина Барака Обами започаткувала задля розвитку фізичної культури та здорового харчування серед дітей.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів