"MMDANCE" привітали з днем народження ТРЦ "КАРАВАН"

1 листопада 2011, 16:44

29-го жовтня ТРЦ "КАРАВАН" святкував свій 8-й день народження.

На честь цієї події торговельний центр приготував величезну розважальну програму для своїх відвідувачів: різноманітні конкурси, акції, розіграш призів.

Крім того, цього ж дня відбувся і фінальний етап конкурсу "Міс Караван".

"КАРАВАН" відсвяткував свій 8-й день народження

А для маленьких гостей центру була передбачена величезна кількість подарунків і веселих сюрпризів. Святкування не залишило байдужим жодного з пристуніх!


І, за словами організаторів, справжнім апофеозом дня народження став виступ популярної молодіжної групи "MMDANCE".

Цього року "MMDANCE" стрімко увірвалася на музичні простори українського шоу-бізу зі своїм хітом "Отдыхаем" і одразу заволоділа серцями вітчизняних меломанів.

Гурт "MMDANCE"

Значна кількість прихильників гурту нікого не дивує, адже творчість колективу — це яскравий мікс із шалених танців та якісного співу.

Пісні "MMDANCE" здатні запалити будь-кого і подарувати масу приємних емоцій. Саме тому організатори запросили групу до свого урочистого заходу.

Незважаючи на щільний графiк, учасники "MMDANCE" люб'язно погодилися привітати ТРЦ "КАРАВАН" з днем народження.

Безумовно, вони приготували подарунок для центру та його відвідувачів — нову пісню "Мой Босс" (прем'єра кліпу на цю композицію відбулася 27-го жовтня у програмі "Сніданок з 1+1"). Ну й, звісно, "MMDANCE" порадували глядачів улюбленим хітом "Отдыхаем".

Виступ гурту був дійсно яскравим і підняв настрій всім присутнім - і дорослі, і малі танцювали під веселі мотиви "MMDANCE".

Отже, можна впевнено сказати, що день народження ТРЦ "КАРАВАН" видався на славу!

За інформациєю прес-служби "MMDANCE"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів