Ліза Ющенко: Я не у Чикаго, не в поліції, і з водійськими правами

1 листопада 2011, 23:14

Невістка колишнього президента Віктора Ющенка Ліза запевняє, що у жодне ДТП у передмісті Чикаго та ще й напідпитку вона не потрапляла.

Своє спростування чуток в інтернеті дружина Андрія Ющенка дала ТаблоIDу у соцмережі Facebook, а тоді й у телефонному коментарі.

"Як ви чуєте, я у Києві, зі своєю дитиною... Ви можете побачити, що я не у Чикаго, не в поліції, і з водійськими правами... Ми можемо з Вами зустрітись та випити чаю", - сказала Єлізавета Єфросиніна пізно увечері у вівторок.

Про те, що у жодній аварії в Америці 31-го жовтня вона не побувала, невістка Ющенка розповідала, вкладаючи спати дочку. Доки Ліза говорила у слухавку, у телефоні було чути белькотіння маленької Варвари.


"Журналісти, які таке розповсюджують, як мінімум не компетентні. Вони мають змогу легко перевірити таку інформацію. Але ж їм нецікаво... Немає ж жодних фактів або підстав для такої маячні", - обурювалася сестра телеведучої Марії Єфросиніної.

Невістка екс-президента запевняє, що чиказьке ДТП - маячня. Фото з Facebook Лізи Ющенко

Також Ліза підкреслила, що у США була давно.

"Востаннє я була в Америці два з половиною роки тому, ще до весілля. До речі, американської візи у мене зараз немає", - зауважила вона.

Окрім того, як запевнила Єфросиніна, машина в неї зовсім не тієї марки, яка фігурувала в історії з чиказьким ДТП.

"Я їжджу не на "Ferrari", це вже точно", - наголосила дружина Андрія Ющенка.

Нагадаємо, у вівторок 1-го листопада в інтернеті з‘явилися чутки, буцімто 31-го жовтня пізно ввечері Ліза Ющенко п‘яною потрапила у ДТП у передмісті Чикаго.

Втім, прес-секретар екс-президента Віктора Ющенка Ірина Ванникова цю інформацію спростувала.

Як відомо, Єлізавета – сестра телеведучої Марії Єфросиніної.

30-го липня 2009-го року 22-річні Андрій Ющенко та Ліза Єфросиніна побралися у Києві – за чутками, через вагітність нареченої. А вже 10-го березня 2010-го року у подружжя народилася донька Варвара.

ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів