Путін зраджував та бив дружину?

3 листопада 2011, 16:45

Прем’єр-міністру Росії Володимиру Путіну закидають численні сексуальні зв’язки та побиття дружини. Німецька преса оприлюднила подробиця життя Путіна під час служби агентом КДБ у Дрездені.

Про це пише "Euromag" з посиланням на німецькі видання.

Згідно з досьє, розсекреченим німецькою розвідкою BND, Путін у той час "бив дружину і мав численні сексуальні зв'язки".

Матеріали про минуле життя екс-президента Росії в період з 1985-го до 1990-го років були виявлені експертом з BND Еріхом Шмідт-Еенбоомом, який є автором кількох книг про життя шпигунів у Німеччині.


Експерт нібито натрапив на інформацію про позашлюбні зв'язки Путіна, коли займався дослідженням про впровадження агента BND у штаб-квартиру КДБ.

"Я особисто чув з вуст двох колишніх глав BND про те, що у Путіна були сексуальні пригоди під час його роботи в Дрездені", - запевнив Шмідт-Еенбоом.

Німецька преса розкопала компромат на Путіна

Як пише "Berliner Zeitung", інформація про "сексуальні пригоди" 33-річного Володимира Путіна стала відома від подруги Людмили Путіної, яка працювала у Дрездені перекладачем.

Свого часу дружина прем’єра зізналася перекладачці у тому, що Путін їй зраджує.

"Будь-хто, хто може провести з Людмилою три тижні, заслуговує на те, щоб йому встановили пам'ятник", - нібито сказав Путін другові про дружину.

Як виявилося, подружка Путіної була агентом BND, спеціально наближеним до Володимира Путіна. У матеріалах розвідки навіть є її кодове ім'я - "Балкон" - через величезний розмір грудей.

Газета "Bild" пише про те, що коли Путін в 90-му році залишав Німеччину "на своєму чорному лімузині "Волга", то залишив у країні позашлюбну дитину.

Втім, прес-секретар російського прем'єра Дмитро Пєсков заявив що всі ці розповіді "повна нісенітниця".

Німецький бік теж відмовчується.

"Ми не коментуємо свою тактику і методи", - заявив чинний прес-секретар BND Дітер Арндт.

Фото АР з сайту News.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів