Жертва Ландіка вирішила відігратися на ЗМІ, які її захищали

8 листопада 2011, 18:02

Луганчанка Марія Коршунова, яку побив депутат Луганської міськради, син народного депутата Роман Ландік, має намір подати в суд на один із телеканалів.

Про це сказав журналістам адвокат Коршунової Зазимкін, повідомляє "Остров".

Адвокат заявив журналістам, що Коршунова "не має ніяких претензій до Романа Ландіка", але має претензії до деяких ЗМІ.

Водночас заявляти журналістам на камеру, що претензій до Ландіка в неї немає, сама Коршунова відмовилася.

За словами Зазимкіна, деякі ЗМІ "поширювали перекручену інформацію". На прохання журналістів уточнити, про які ЗМІ йдеться, адвокат назвав телеканал "1+1".

Коршунова підтвердила, що написала на адресу телекомпанії лист із проханням спростувати попередню інформацію, де "перекрутили зміст подій".

Також скарга подана й у Нацраду з питань телебачення і радіомовлення.

Після того, як Нацрада ухвалить рішення з цього питання, Коршунова має намір подати на ЗМІ позов до суду, пише "Українська правда".

Журналісти захищали модель Коршунову, але в неї виникли до ЗМІ претензії

Нагадаємо, у ніч 4-го липня Роман Ландік жорстоко побив 20-річну Марію Коршунову у луганському ресторані.

Інцидент почався на ґрунті невдалого флірту депутата з однією з відвідувачок, яка сиділа з подругами за одним зі столиків. Дуже скоро в інтернеті з'явилися відеозаписи з камер спостереження ресторану, у яких видно хто кого і як бив.

31-го жовтня стало відомо, що Коршунова підписала мирову угоду з родиною Романа Ландіка. При цьому жертва побиття заявила, що не може сказати нічого поганого щодо сім'ї Володимира і Романа Ландіка, а сам її кривдник має не в тюрмі сидіти, а дітей виховувати.

У свою чергу батько Романа депутат від Партії регіонів Володимир Ландік заявив, що Коршунова "робила замах на життя Роми".

Фото Met Art

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали