Авторка сукні Міддлтон стала дизайнером року

9 листопада 2011, 14:40

Дизайнерка Сара Бертон, що створила весільну сукню для герцогині Кейт Міддлтон, отримала звання "Дизайнер року". А сама дружина принца Вільяма стала "Британською королевою стилю".

Ввечері 8-го листопада журнал "Harper's Bazaar" роздав нагороди найстильнішим жінкам, пише "The Daily Mail".

Креативний директор модного бренду "Alexander McQueen", 37-річна Сара Бертон, отримала нагороду модного журналу у готелі "Claridge" в Лондоні.

Її сукня, у якій Кейт Міддлтон виходила заміж за принца Вільяма, закріпила звання ікони стилю за герцогинею Кембриджською. А сама Бертон стала однією з найбільш затребуваних дизайнерів сучасності.


Ця сукня зробила Кейт Міддлтон королевою стилю

Дизайнерка нещодавно зізналася, що працю над весільною сукнею Міддлтон зберігала у суворій таємниці. Навіть батьки Бертон не знали, для кого саме вона створювала вбрання. Лише кілька колег знали про її загадкову клієнтку.

Серед інших домінантів жіночої нагороди опинився і дизайнер Том Форд. Він отримав нагороду під назвою "Чоловік у світі жінок".

Засновниця сайту новин "Huffington Post" Аріанна Хаффінгтон була названа "Інтернаціональною жінкою року".

Співачка Джессі Джей стала "Проривом року", а акторка Хелена Бонем Картер стала "Зразком для наслідування року".

Супермоделі Наомі Кемпбелл, Хелена Крістенсен, Єва Герцигова, Ясмін Ле Бон та Сінді Кроуфорд отримали загальну назву - "Модні ікони року".

Фото AP з сайту The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів