Сумська визнала, що її бив чоловік

21 листопада 2011, 12:46

"Роксолана" вітчизняного кіно Ольга Сумська зізналася, що якби вона була чоловіком, то ніколи б не вдарила жінку. Акторка нібито має власний гіркий досвід.

Про це пише "Gazeta.ua".

Ольга Сумська вважає, що побиття власної дружини є найгіршим проявом чоловічої агресії. Колись акторці довелося відчути це на собі.

"У першому шлюбі стикалася з цим. Зрозуміло, з цього нічого не вийшло. Всього чотири роки прожили разом. Не уявляю, як бідні жінки терплять це роками", - зізналася Сумська.


Нагадаємо, Ольга була одружена з актором Євгеном Паперним та має від нього доньку Антоніну.

Ольга проти насильства у шлюбі

Сумська також зауважила, що їй подобаються мусульманські звичаї у шлюбі.

"Якби від мене завагітніла некохана жінка, не знаю, чи одружилася. Але не кинула б її напризволяще, це точно. В цьому плані дуже подобається мусульманський підхід. Чоловік вже не живе з жінкою, вона йому більше не цікава, але він продовжує повністю забезпечувати їхню спільну дитину", - розповіла акторка.

Нагадаємо, нещодавно Ольга Сумська зізналася, що мріє повінчатися зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком. Але сам Борисюк не надто квапиться із пропозицією.

"Багатьом людям зручно жити у громадянському шлюбі. Але, якщо задуматись, жити невінчаними – це гріх", - додала акторка.

До слова, Сумська розповіла, що якби була чоловіком, то пішла б у політику та практикувала спробувала б поліґамність.

Фото з Facebook Ольги Сумської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів