Нагорний возить наречену на маршрутках

1 грудня 2011, 12:20

Колишній чоловік гімнастки Лілії Подкопаєвої, донецький бізнесмен Тимофій Нагорний не надто балує грошима свою новоспечену наречену Ренату. До того ж, пара намагається ховатися від публічності та іноді їздить у громадському транспорті.

Про це Нагорний розповів "Gazeta.ua".

Тимофій Нагорний вже наголошував, що в період залицяння не демонстрував Ренаті свій статок. Крім того, бізнесмен начебто не хоче виставляти особисте життя напоказ.

"Ми з Ренатою вирішили вести тихе, спокійне і непублічне особисте життя. Я вже пройшов усе це з Лілею: пара року, жінка року, чоловік року. Це нічого не дає. І можливо саме через таку публічність ми і розійшлися", - підкреслює Нагорний.


Нагорному набридла публічність

Як відомо, Тимофій пообіцяв одружитися до кінця року, оскільки наступний рік високосний. Втім, продюсер говорить про шлюб загадками та дотримується засекреченості.

"Навіть якщо ми і розпишемося, то таємно. Ніхто про це знати не буде. А може я вже одружився? Ніхто нічого не знає і не дізнається", - наголошує Нагорний.

Окрім небажання публічності, Тимофій також підкреслює нематеріальне підґрунтя своїх стосунків з Ренатою.

"Мені пощастило з Ренатою, що вона цінує мій духовний розвиток, а не матеріальний. Тому що я живу в орендованій однокімнатній квартирі дев'ятиповерхової панельки, їжджу на громадському транспорті", - запевняє бізнесмен.

"А недавно ми з Ренатою після кіно сіли в маршрутку і приїхали додому. Хоча я при цьому можу купити собі і машину, і квартиру, і викликати машину з водієм. А для чого? Все це дорогі іграшки, до яких потрапляєш у залежність. Це не головне ", - зазначив екс-чоловік Подкопаєвої.

Нагадаємо, про стосунки Нагорного із 22-річною Ренатою стало відомо в жовтні. А про бажання одружитися Тимофій казав ще на початку цього року.

Фото з Facebook Нагорного

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів