Мерайя Кері назвала сина найгидкішим ім’ям

13 січня 2012, 11:00

Синочкам співачки Мерайї Кері та актриси Алісії Сільверстоун з іменами поталанило менше за всіх зіркових малюків, народжених у 2011-му році.

Найкращі та найгірші імена відомих діточок обрали півтори тисячі мамусь, що взяли участь в опитуванні від "Baby Center".

Син Сільверстоун мусить відгукуватися на ім'я Блакитний Ведмедик

Перше місце з-поміж найневдаліших імен отримав первісток Сільверстоун, що йтиме по житті з гордим йменням "Блакитний Ведмедик" – Беар Блю.


Іще жінкам не сподобалося химерне ім’я Мороккан, що його дала своєму синові Кері.

До Топ-10 імен, якими краще не називати дітлахів, потрапили також Агнес Ларк – як назвала свою доцю зірка "Ігор розуму" Дженніфер Коннеллі, Спайк – як нарік сина актор Майк Майєрс, та Мірабела Банні (Кролик) – як кличуть дочку співака Брайана Адамса.

Син Мерайї Кері носить ексклюзивне ім'я Мороккан

Натомість власницею найвдалішого імені 2011-го року учасниці опитування проголосили Харпер Севен Бекхем. Іще вони схвалили вибір Рода Стюарта, чийого восьмого нащадка назвали Ейден.

До Топ-10 найкращих потрапила також Арабелла Роуз, донечка Іванки Трамп.

Цікаво розташувалися в рейтингах імена Майло Томас, яке обрала для первістка зірка "Всі жінки - відьми" Алісса Мілано, та Віллоу Сейдж, як звати доньку співачки Пінк.

У десятці найкращих ім’я Майло перебуває на останній сходинці, а в переліку найгірших – на восьмій. Віллоу Сейдж, потрапивши до п’ятірки найкрасивіших імен, водночас опинилася на десятій позиції з-поміж найнеоковирніших.

Фото АР з сайтів rp-online.de та wn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів