Лобода та Клички змагатимуться за звання "Найкрасивіших"

15 лютого 2012, 14:37

Незабаром найвідоміші представниці та представники вітчизняного бомонду дізнаються, хто з них цього року став "найкрасивішим".

Журнал "Viva!" вже традиційно проведе церемонію нагородження "Найкрасивіші 2011".

Як зазначено на сайті видання, урочистий захід відбудеться 25-го лютого у палаці "Україна".

Метою церемонії є вибір жінки та чоловіка, у яких гармонійно поєдналися внутрішня та зовнішня краса і краса їхніх вчинків та досягнень.


Серед претенденток на звання "Найкрасивішої" жінки 2011-го року фігурують співачки Ольга Полякова, Тіна Кароль, Йолка, Віра Брежнєва, Еріка, Ані Лорак, Маша Собко, Наталя Могилевська, Світлана Лобода, Антоніна Матвієнко, Міка Ньютон, Настя Каменських та Злата Огнєвіч.

Також за звання "Найкрасивішої" змагатимуться телеведучі Даша Малахова, Інна Цимбалюк, Юлія Литвиненко, Оксана Марченко, Сніжана Єгорова, Катерина Осадча, Марія Єфросиніна та Ірина Борисюк.

Крім того, серед номінанток представлені хореограф Тетяна Денисова, голова оргкомітету Українського тижня моди Ірина Данилевська, художниця Ксенія Симонова та дизайнера Лілія Пустовіт.

Незабаром серед 25-ти номінанток оберуть "найкрасивішу"

У списку кандидатів на звання "Найкрасивішого чоловіка 2001" представлені співаки: Стас Шурінс, Олександр Кривошапко, Олександр Пономарьов, Святослав Вакарчук, Іван Дорн, Іван Ганзера, Коля Серга, Віталій Козловський та Олег Скрипка.

Також серед номінантів фігурують хореографи Влад Яма, Олег Жежель та Олександр Лещенко, спортсмени Віталій та Володимир Клички, Денис Силантьєв та Андрій Пятов, телевізійники Андрій Доманський, Ігор Кондратюк та Олександр Ткаченко.

Ще за звання "найкрасивішого" змагаються продюсер Сергій Кузін, композитор Костянтин Меладзе, режисер Алан Бадоєв та шоумени Володимир Зеленський, Максим Чмерковский і Олексій Потапенко.

До речі, церемонію нагородження вестиме російський шоумен Іван Ургант.

Ілюстрації з сайту "Дуся"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів